De bästa molntjänsterna för företaget

By Date: 2015/06/17 in Företagande

9056787-cloud-service-on-digital-background

Oavsett om du är mitt uppe i att starta eget eller håller på att utveckla ditt nuvarande företag kan vi hjälpa dig att få en klar överblick av molntjänstdjungeln. På så sätt kan du enkelt hitta de bästa molntjänsterna för just ditt företags behov. Det finns en mängd olika molntjänster som kan underlätta företagets ekonomi. Samtidigt kan de hjälpa dig att börja arbeta effektivt mobilt och på sätt spara tid.

Nedan har vi tagit fram några av de bästa molntjänsterna som underlättar ditt företagande:

Skapa professionell e-postadress

Det gör det lättare för dig att ha kontakt med kunder på ett effektivt och professionellt sätt. En egen e-postadress för företaget kan kosta så lite som 4 euro i månaden!

Fixa snygg logotyp

Din företagssajt behöver förstås en logotyp! Det må vara en liten detalj men den hjälper till att ge ditt företag en snygg helhet. Du kan hitta flera sådana tjänster på internet helt gratis.

Digitalisera företagsdokumenten

Att digitalisera företagets dokument genom att använda ett dokumenthanteringssystem är det första men revolutionerande steget för att utrota pappersbunten på skrivbordet. En molntjänst som smidigt och enkelt hjälper dig att skapa en gemensam lagringsplats för dina företagsdokument är MicroWeb. När du använder MicroWeb för att hantera dina dokument samlar du smidigt ihop företagets alla dokument på en och samma plats.

Ytterligare effektivisering

För att effektivisera företaget ytterligare kan du välja att hålla möten på distans tack vare internetbaserade telefontjänster som Skype, Viber och iMeet. Många av telefontjänsterna erbjuder även funktioner som möjliggör videokonferenser och delning av dokument. Att ringa utomlands är givetvis inga problem med dessa telefontjänster, tvärtom så är det mycket billigare än att ringa via de traditionella telefonerna!